De Bazuin payoff
Vinaora Nivo Slider 3.x

Al heel veel jaren ondersteunen wij het zendingswerk van Guus (†2016) en Janny Bringsken in Brazilië. Al op jonge leeftijd wisten zij zich geroepen door God voor de grote taak onder de indianen en andere locals in de binnenlanden van Brazilië. De Here God heeft het werk in al die jaren gezegend.

De laatste jaren is er veel veranderd. Vlak voordat Guus overleed, hebben hij en Janny het werk neergelegd. Janny pendelt op dit moment heen en weer tussen Brazilië en Nederland om zoveel mogelijk kinderen (8 met hun gezinnen) te bezoeken.

Het werk van de Stichting in Nederland dreigde in een impasse te raken, maar het bestuur in Nederland heeft zich herpakt en wil graag het onafgemaakte deel van het werk helpen te groeien naar zelfstandigheid. Al het werk in Nederland wordt gedaan door vrijwilligers.

Er zijn in Brazilië totaal 8 gemeenten waar de stichting zorg voor draagt en die grotendeels zelfstandig functioneren. De grote gemeenten ondersteunen de kleinere gemeenten. Enkele (met name in het grensgebied met Bolivia) zijn vanwege gebrek aan werkers momenteel niet operationeel en dat is een punt van zorg.
Vanuit Nederland willen we ons als Stichting de komende jaren met name richten op versterking van het werk onder de verschillende indianenstammen.

Voor meer informatie, zie website.