House of Hope

House of Hope’ is een vrijwilligersorganisatie die, vanuit een christelijke identiteit, de helpende hand reikt naar hen die zich in een knelsituatie bevinden zonder hierbij onderscheid te maken naar religie of herkomst. We willen een open en respectvolle ontmoeting tussen mensen stimuleren, de leefbaarheid in de wijk/stad vergroten en het persoonlijk welzijn van mensen bevorderen.

Onze slogan is dan ook: ‘Wij helpen mensen’.

Ontmoeten: elke maandag en dinsdag tussen 09.00 uur en 16.00 uur is House of Hope geopend voor een kopje koffie of een gesprek. Als u een concrete vraag om hulp hebt, voor uzelf of voor iemand die u kent, schroom niet om binnen te lopen.

Samen eten: elke maandag avond vanaf 18.00 uur is er de mogelijkheid om met ons samen te eten. U bent van harte welkom om bij ons aan te schuiven. U kan zich daarvoor opgeven bij Joke ten Napel (06-14984966). Uiterlijk voor 12.00 uur opgeven, dit in verband met de inkoop. De kosten bedragen € 3,-.

Bezoekwerk: Wij komen graag bij u langs, ook al is het alleen voor de gezelligheid. Zo kunnen we elkaar leren kennen. En misschien is er toch iets waar u eigenlijk best behoefte aan hebt…

Schuldhulpverlening: veel mensen hebben problemen met geld. U bent niet de enige. Misschien is de stap naar officiële instanties nog erg groot. Kom gerust eens met ons praten. Wij hebben vrijwilligers (schuldhulpmaatjes) die u misschien een stapje verder kunnen helpen.

APK voor het huwelijk: het valt niet mee om gelukkig samen te blijven in deze tijd. Een goed huwelijk vraagt onderhoud. Wij bieden 2x per jaar een huwelijkscursus aan, waar in een ontspannen sfeer alle facetten aan de orde komen.

Hulpvraag: loopt u tegen iets aan waar u zelf niet meer uitkomt dan willen wij graag met u meedenken om naar oplossingen te zoeken.

Klussen: voor ons telt de relatie. Daarom werken we voor eenmalige klussen (schilderen, opruimen, verhuizen) ook nauw samen met de stichting Present.

Voor meer informatie klik hier http://www.houseofhopedeventer.nl/